Сглобяване на Мебели

ВИК инсталации
май 4, 2016
Интериорен дизайн
май 4, 2016
Show all
Сглобяване на мебели

Фирмата ни извършва професионално сглобявяне и монтаж на всякакви мебели - спални, кухни, скринове, гардероби, бюра, офис мебели и мебели за баня. При сглобяване на кухни предлагаме монтаж на мивки и смесители, свързване на абсорбатори, фурни, котлони и други ВиК и Електро услуги. При сглобяване на мебели за баня също предлагаме ВИК услуги. Монтаж на спални, гардероби, шкафове и рафтове. Проектиране и монтаж на рафтове и системи за окачване на стени с цел максимално използване на пространството. Обзавеждане на малки пространства - килери, перални помещения и стълбища. Окачване на шкафове и модули по стени, вграждане на лед осветление в тях. Ремонт на мебели и подмяна на мебелен обков (панти, крачета, водачи, држки и др.) Стойноста се определя индивидуално за всяка услуга и включва както сглобяване на мебели, така и монтирането им на съответните места.
При монтаж на кухня и баня предлагаме цялостен монтаж при който не се налага да търсите допълнителни специалисти за свързване на ел. и ВиК инсталации.
Предлагаме ремонт и поправка на мебели за кухня, спалня, хол и антре. Маси столове и мека мебел. Смяна на мебелен обков.