Ремонт на страници, рафтове, дъно или гръб на кухненски шкаф

Избор на материал за направа на кухня по поръчка
април 2, 2018
Смяна на сифон на мивка
ноември 28, 2019
Show all

Ремонт на страници, рафтове, дъно или гръб на кухненски шкаф

След дълго ползване кухненските шкафове понякога дефектират на различни места. Възможно е да се раздуят страниците или отчупят парчета от ПДЧ или МДФ плоскостите, да се отлепи канта или фурнира, да се напукат, избледнеят. Това налага да потърсете своя домашен майстор на кухни за град София. Ние предлагаме качествен ремонт на страници, рафтове, дъно или гръб на кухненски шкаф, както и Ремонт на панти на врати на кухненски шкафове.

За да не се налага цялостен ремонт на кухня за гр. София е добре периодично да се преглеждат шкафовете за появяване на дефекти и своевременното им отсраняване. При ежедневното ползване е възможно да се изпусне някое бурканче с подправки от горните шкафове и при падане да се счупи и да повреди плота, което да доведе до Ремонт на кухненския плот.

При Ремонт на страници, рафтове, дъно или гръб на кухненски шкаф е много важно да се вземат мерки за местата на пантите, както и къде се захващат за другите шкафове или стената. Понякога е невъзможно козметична намеса( при изгнила или липсваща част от плоскостта), което налага първо демонтаж на шкафа, подмяна на страницата или рафта с нов и след това да се направи монтаж на кухненски шкафове.

Ако се налагат повече промени, може да помислите и за по-кардинална промяна на кухня (фейс лифт на кухня), добавяне на ново лед осветление, закупуване на нови електроуреди за вграждане и тяхното свързване с ВиК и ел.инсталацията.

За всичко тези услуги решението е едно – Вашият домашен майстор на кухни за гр. София – потърсете ни сега!