Ремонт на кухненски плот

Преди да пристъпите към ремонт на кухненски плот в гр. София е да се прецени състоянието на сегашният Ви плот. Ако той е само надран, леко напукан или са се отворили фуги към гърба на плота или мивката , по-добрият и евтин вариант е да се лакира наново и/или да се запълнят фугите с подходящи смоли и лепила. Друга опция е „да се облече“ с нов фурнир или да се боядиса с подходяща за целта боя.

При по-сериозни повреди, като липсващи големи парчета от кухненският плот, пукнатините са по-широки от 2-3 мм, целият повърхностен слой е напукан, видимо е остарял, има черни кръгли петна от горещи тенджери, надут е сериозно покрай мивката – тогава не се колебайте – имате нужда от нов кухненски плот.

 ремонт на кухненски плот

ремонт на кухненски плот

Тук пак имате избор при ремонт на кухненски плот – да се сложи втори по-тънък плот върху сегашният ( да се залепи върху старият) или да се демонтира старият и да се смени с нов. При този случай може да се наложи и ремонт на кухненски шкафове, защото те са захванати за плота, демонтиране на мивката и впоследствие монтаж и връзване към ВиК на смесителя, демонтаж и монтаж на вградени кухненски електроуреди и връзването им към ел мрежа.

 ремонт на кухненски плот

ремонт на кухненски плот

Смяната на кухненският плот не е шега работа, защото той е основен елемент от всяка кухня по поръчка. При неговата подмяна е добре да се помисли дали имате нужда и от по-сериозен ремонт на кухня в София или по-сериозна промяна на кухня – подмяна на ел инсталация, добавяне на лед осветление, смяна и монтаж на ключове и контакти.
Потърсете Вашият домашен майстор на кухни за гр. София – ние ще дойдем на Вашият адрес в удобно за Вас време, ще Ви консултираме професионално и ще създадем мечтаният уют за всяка домакиня. Свържете се сега!