Монтаж на електроуреди

Смяна на смесител на мивка
ноември 28, 2019
Монтаж на абсорбатор в кухня
януари 17, 2020
Show all

Монтаж на електроуреди

Всяка съвременна кухня има нужда от качествени, надежни, модерни и същевременно икономични електроуреди. Точният избор на подходящи кухненски уреди и тяхното правилно разположение е важен момент, защото евентуално последващо разместване не е желателно и би довело до извънреден ремонт на кухня. Изборът на подходящи кухненски електроуреди за вграждане или свободностоящи е повратна точка в изграждането на всяка кухня и нейната функционалност. Всяка домакиня или домакин знае, че спестяването на излишни движения и нефункционални решения е важен фактор свързан с приготвянето на вкусна храна.

Ние Ви предлагаме следните монтажни услуги на електроуреди

За пералнята и сушилнята не винаги има обособено мокро помещение и се налага да се импровизира. Има доста кухни, в които тези електроуреди са включени, което е едно добро и разумно решение.

С времето някой електроуреди остаряват, повреждат се или просто ни омръзват. Тогава се налага тяхната подмяна с нови, която е свързана с т.нар. Промяна на кухня ( Фейс лифт на кухня ), с ремонт на кухненски шкафове ( ако ще вграждаме фурни ) и с ремонт на кухненски плот ( ако ще вграждаме стъклокерамичен плот с котлони).

За всички тези услуги е Вашият Домашен майстор на кухни за град София.