Кухни по Поръчка за гр. София

Основен Ремонт на кухня
март 10, 2017
Изработка на мебели
март 20, 2017
Show all
Сглобяване на Кухненски шкафове

Всеки е разглеждал снимки на много уникални, осветени с ЛЕД, лъскави, чисти, нови кухни и трапезарии. Нанасяте се се в нов апартамент в гр. София или искате да подмените изцяло старата с нова кухня по поръчка. Започва се едно планиране, чертане, мислене… Обаче може да бъдете сигурни в едно – ще пропуснете някой важен детайл. Затова – потърсете Вашият Домашен майстор на кухни за гр. София – ние ще Ви консултираме професионално и ще  Ви дадем най-правилното и функционално решение за Вашата нова кухня.

ВАЖНО!!! Временно не се приемат нови поръчки за цялостна изработка на кухня, поради достигнат оптимален обем на предварителни заявки!

За всички останали услуги сме на разположение – потърсете ни сега!

Преди да започнем Основен Ремонт на кухня е добре да се спазват някои правила, като целта е домакинята да се чувства добре и комфортно, да хаби по-малко енергия и време.

В старите жилища, където основен ремонт не е правен с десетки години се налага едно сериозно разчистване. Често в такива жилища има и полици или ниши иззидани или напревени дори с голямо количество цимент. Всичко това е добре да се изкърти и разчисти.

След премахването на всичко излишно може да се започне и с проектирането.

Всички уреди, изизскващи захранване с вода и и наличие на канал, трябва да са разположени от едната страна на кухнята. Това улеснява изграждането на ВИК инсталации.

Полипропиленовите тръби трудно отстъпват място на други материали при изграждането на водопроводни инсталации.

Настилките ( теракот, ламинат или паркет) са от голямо значение за общото звучене на дизайна във Вашия дом. Керамичните плочки са за препоръчване като подови настилки за антрета, коридори, кухни и бани. Те се поддържат лесно и имат много по-добра износоустойчивост от дървените паркети.

Настилката трябва да обединява помещенията, в които е положена.

Използването на различни видове плочки в коридора и кухнята например, ще доведе до визуално смаляване и накъсване на помещенията.

Когато плочките са от една и съща серия, дори с различни цветове, те преминават от антрето в коридора и кухнята без да прекъсват. Така помещенията се възприемат като едно и изглеждат по-големи.

Кухня по поръчка за гр. София

Стигаме до самата кухня по поръчка. Тя се състои основно от 5 части:

  • Долни шкафове
  • Кухненски плот
  • Горни шкафове
  • Мивка
  • Електроуреди за вграждане

Важно е тяхното разпределение, избор на материал за направа на кухня по поръчка, цветовия избор, Лед осветление, разпределение и монтаж на ел контакти. За всичко това може да се доверите на Вашият Домашен майстор на кухни за гр. София.

Потърсете ни сега!