Керамични плотове за кухня – предимства и недостатъци

Монтаж на абсорбатор в кухня
януари 17, 2020
Монтаж на Керамични плотове за кухня
Монтаж на Керамични плотове за кухня
януари 20, 2020
Show all

Керамични плотове за кухня – предимства и недостатъци

Керамични плотове

Предлагаме на Вашето внимание професионален ремонт, подмяна и монтаж на кухненски електроуреди за вграждане за град София.
Съвременните Кухненски уреди за вграждане са стилен акцента за всяка една модерна кухня. Същевременно са изключително практични и лесни за поддръжка и почистване. Не на последно място е и тяхната икономичност.

Основните Кухненски уреди за вграждане са 2 вида – керамични котлони ( керамични плотове ) и фурни за вграждане.

Керамични плотове за вграждане са електрически уреди за вграждане от от последно поколение. Известни са и като керамични котлони за вграждане или стъклокерамични плотове за кухня.
Задължително е монтаж на аспиратор за кухня над тях, с цел отвеждане на миризмите извън кухненското помещение.
Основните им предимства пред остарелите чугунени котлони са бързонагряване, икономичност и безупречна естетика. Инвестицията при покупка на кухненски уреди за вграждане се възвръща доста бързо, като не броим усмивките и ведрото настроение, което носят на домакинята и домакина в къщи! Защото има една стара поговорка, която гласи – „Любовта на мъжа минава през стомаха!“ (сърдечно моля домакините да не ми се сърдят 🙂 А какво по-добро от една приятна и уютна кухня за приготвяне на вкусотийки!

Основен недостатък е тяхната здравина. Понякога стъклокерамиката се надрасква или напуква при неправилна експлоатация или вследствие на изтърван прибор или тенджера. Но когато това се случи – има решение!

Предлагаме Ви Монтаж на Керамични плотове за кухня – демонтаж, смяна и електроподвързване от Домашен майстор на кухни за град София.