Интериорен дизайн

Сглобяване на мебели
Сглобяване на Мебели
май 4, 2016
Обръщане на врати и прозорци
Обръщане на врати и прозорци
май 4, 2016
Show all

За изготвянето на цялостен проект за интериорен дизайн са необходими следните етапи:

1.Среща с възложителя (собственика или наемателят на апартамента) за уточняване на всички желания и подробности около проекта, както и уточняване на разполагаемият бюджет, който е определен за цялостната реализация на зададения проект.

2.Фотографиране ( заснемане) и снемане на абсолютно всички реални размери в различните помещения на апартамента и избор на цялостна концепция за глобалната визия, продиктувана от желанията на клиента и от нашите предложения.

3. Избор на основни цветове и материали за мазилки, тапети, бои. Избор на видове и цветове на подовите настилки. Подбор на корпусни мебели и мека мебел, спални, маси, столове и т.н., както и уточняването на изискванията за нестандартни мебели за специфични помещения.

4. Уточняване на ЕЛ и ВИК инсталациите, корекции на стени и тавани, добавяне на нови преградни стени, ако е предвидена декорация на стени и тавани от гипскартон, избор за осветление за всяко помещение и други аксесоари допълващи цялостната визия на интериора.

5. Изготвяне на цялостна оферта за интериорното проектиране и дизайн, както и съобразени с разполагамият бюджет оферти от фирми подизпълнители по различните специалности.

6. Представяне на крайна оферта за цялостното изпълнение на зададения проект. Офертата съдържа цена и срок за изработка на проект за интериорен дизайн.

На базата одобреният интериорен дизайн, ние съставяме работен проект, в който се включват подробни чертежи и описания.