Изработка на мебели

Сглобяване на Кухненски шкафове
Кухни по Поръчка за гр. София
март 20, 2017
Изработка на мебели по поръчка
март 20, 2017
Show all

Изработка на мебели

Като се заговори за ремонти и обзавеждане, неминуеми се появяват тези две абревиатури MDF и ПДЧ..
Общото между MDF и ПДЧ, е че са най-популярните плоскости, използвани за производството на мебели. Те се отличават се с много висока здравина и влагоустойчивост.
МДФ плоскостите са по-препоръчваните. Те се предпочитат поради хомогенната и гладка повърхност, способността за заобляне, фрезоване и най-вече заради опцията за огъване на материала.
ПДЧ -то в превод "пресовани дървесни частици", датира още от 30-те години на XX в.. Като основните суровини за производтсвото му, се използват са смлени дървесни частици, пресовани и слепени със смола. Голямо предимство е че при качествена кантова обработка ПДЧ-то си остава най-издръжливият материал! Неговото покритие е изключително износоустойчиво и влагоустойчиво. Важно преимущество е ниската цена на материала. ПДЧ-то е почти два пъти по-икономичен от МДФ плоскостите.
В момента се предлагат огромен асортимент от ПДЧ с различни повърхности:
Ламинираните с меламиново покритие са най-разпространените плочи. Те предлагат голям избор от декори и цветове. Успешно наподобяват фурнировани, каменни и дори текстилни структури. ПДЧ плоскостите могат да се фурнироват и с естествени фурнири в различни цветове.
Гланцовите плоскости са основен елемент в съвременните тенденции. ПДЧ-то успешно предлага и тази си визия - може да бъде лакирано и боядисвано. Освен това лак може да се нанесе и върху меламиновото покритие през който да прозитат различните интересни структури. Още една възможност, мебелите да се отличават с уникален дизайн, е прилагането на принт технологията върху повърхността на ПДЧ. Така клиентите сами могат да подберат желаните изображения с които да декорират мебелите си. А след като се напечата изображението, се поставя гланцов лак, като по този начин изображението не се променя при почистване с препарати и не се драска при употреба.
Едно от най-големите предимства на МДФ-а е възможността за огъване на плоскостите. Благодрение на бързо развиващите се нови технологии, това вече е възможно и при ПДЧ плоскостите. Процесът е по-труден, но цената за изделията си остава по-ниска. Огънатите модули завършват много елегантно и естествено кухните.

Предлагаме Ви професионална изработка на мебели за спални, кухни, скринове, гардероби, бюра и мебели за баня по задания от клиента. След изработката на мебели ние предлагаме и сглобяване на мебели и тяхното монтиране, като при сглобяването на кухни предлагаме монтаж на мивки и смесители, свързване на абсорбатори, фурни, котлони и други ВиК и Електро услуги. При сглобяване на мебели за баня също предлагаме ВИК услуги. Проектиране и монтаж на рафтове и системи за окачване на стени с цел максимално използване на пространството. Обзавеждане на малки пространства - килери, перални помещения и стълбища. Окачване на шкафове и модули по стени, вграждане на лед осветление в тях. Ремонт на мебели и подмяна на мебелен обков (панти, крачета, водачи, држки и др.) Стойноста се определя индивидуално за всяка услуга и включва изработката на мебели, тяхното сглобяване и монтирането им на съответните места.
При монтаж на кухня и баня предлагаме цялостен монтаж при който не се налага да търсите допълнителни специалисти за свързване на ел. и ВиК инсталации.
Предлагаме ремонт и поправка на мебели за кухня, спалня, хол и антре. Маси столове и мека мебел. Смяна на мебелен обков.