Изработка на мебели по поръчка

Изработка на мебели
март 20, 2017
Мебели по индивидуален проект
март 20, 2017
Show all

Изработка на мебели по поръчка

Като се заговори за ремонти и обзавеждане, неминуеми се появяват тези две абревиатури MDF и ПДЧ..
Общото между MDF и ПДЧ, е че са най-популярните плоскости, използвани за производството на мебели. Те се отличават се с много висока здравина и влагоустойчивост.
МДФ плоскостите са по-препоръчваните. Те се предпочитат поради хомогенната и гладка повърхност, способността за заобляне, фрезоване и най-вече заради опцията за огъване на материала.
ПДЧ -то в превод "пресовани дървесни частици", датира още от 30-те години на XX в.. Като основните суровини за производтсвото му, се използват са смлени дървесни частици, пресовани и слепени със смола. Голямо предимство е че при качествена кантова обработка ПДЧ-то си остава най-издръжливият материал! Неговото покритие е изключително износоустойчиво и влагоустойчиво. Важно преимущество е ниската цена на материала. ПДЧ-то е почти два пъти по-икономичен от МДФ плоскостите.
В момента се предлагат огромен асортимент от ПДЧ с различни повърхности:
Ламинираните с меламиново покритие са най-разпространените плочи. Те предлагат голям избор от декори и цветове. Успешно наподобяват фурнировани, каменни и дори текстилни структури. ПДЧ плоскостите могат да се фурнироват и с естествени фурнири в различни цветове.
Гланцовите плоскости са основен елемент в съвременните тенденции. ПДЧ-то успешно предлага и тази си визия - може да бъде лакирано и боядисвано. Освен това лак може да се нанесе и върху меламиновото покритие през който да прозитат различните интересни структури. Още една възможност, мебелите да се отличават с уникален дизайн, е прилагането на принт технологията върху повърхността на ПДЧ. Така клиентите сами могат да подберат желаните изображения с които да декорират мебелите си. А след като се напечата изображението, се поставя гланцов лак, като по този начин изображението не се променя при почистване с препарати и не се драска при употреба.
Едно от най-големите предимства на МДФ-а е възможността за огъване на плоскостите. Благодрение на бързо развиващите се нови технологии, това вече е възможно и при ПДЧ плоскостите. Процесът е по-труден, но цената за изделията си остава по-ниска. Огънатите модули завършват много елегантно и естествено кухните.

Предлагаме Ви професионална изработка на мебели за спални, кухни, скринове, гардероби, бюра и мебели за баня по задания от клиента. След изработката на мебели ние предлагаме и сглобяване на мебели и тяхното монтиране, като при сглобяването на кухни предлагаме монтаж на мивки и смесители, свързване на абсорбатори, фурни, котлони и други ВиК и Електро услуги. При сглобяване на мебели за баня също предлагаме ВИК услуги. Проектиране и монтаж на рафтове и системи за окачване на стени с цел максимално използване на пространството. Обзавеждане на малки пространства - килери, перални помещения и стълбища. Окачване на шкафове и модули по стени, вграждане на лед осветление в тях. Ремонт на мебели и подмяна на мебелен обков (панти, крачета, водачи, држки и др.) Стойноста се определя индивидуално за всяка услуга и включва изработката на мебели, тяхното сглобяване и монтирането им на съответните места.
При монтаж на кухня и баня предлагаме цялостен монтаж при който не се налага да търсите допълнителни специалисти за свързване на ел. и ВиК инсталации.
Предлагаме ремонт и поправка на мебели за кухня, спалня, хол и антре. Маси столове и мека мебел. Смяна на мебелен обков.