За Контакти

Довършителни работи


Фирмата ни е създадена през 2008 година с идеята да обедини няколко услуги в един домашен майстор, но не и за сметка на качеството.


Фирмата ни е професионално специализирана в различните области на монтажни дейности, като предлагаме монтаж от най дребните аксесоари до по сериозни и едри предмети. Основната ни дейност е довършителни работи след основен ремонт на апартамент. Също така извършваме облицовки на стени, окачени тавани, редене на ламинати и паркети, електро инсталации, ВиК услуги и обзавеждане. Ние можем да изработим мебели по индивидуален проект или да сглобим професионално вече закупените от вас. Съвети за обзавеждане и за максимално използване на пространството в дома, качествени и бързи услуги. Приоритет за нас е качество на достъпни цени. Работим на територията на гр. София. Имаме осигурен транспорт. Нашите опитни техници са оборудвани с необходимите инструменти за извършване на всякакъв вид монтажни дейности.

За Контакти

ВАЖНО!!! Временно не се приемат нови поръчки за цялостна изработка на кухня и довършителни ремонти, поради достигнат оптимален обем на предварителни заявки!

Довършителни работи
гр. София,


Моля задайте Вашият въпрос с максимални пояснения. Оставете и телефон за обратна връзка!

    Вашето име (задължително)

    Вашият Email (задължително)

    Телефон за връзка (задължително)

    Относно

    Вашето съобщение